Off Season Planning

Off Season Planning

Elke eerste woensdag avond van de maand doen we een gezamenlijke training. Dit kan een rit zijn op de race of de mountainbike, een trailrun, een duurloopje of bootcamp. Hieronder alvast de planning voor de komende 3 eerste woensdagen. Meld je via de app even aan!

Woensdag 7 december 19:00 uur: Een night ride op de race. We verzamelen onder de Kennedybrug voor het vodafone gebouw. De gpx voor de route komt op de app! Zorg voor goede lampjes en eventueel een hardloop hesje voor extra zichtbaarheid.

Woensdag 4 januari 19:00 uur: Er staat een oliebollen trailrun op het programma, met na afloop nog een paar oliebollen om het af te leren. We verzamelen om 19:00 uur bij het Porta Mosana college. Zorg voor de goede zichtbaarheid en een hoofdlampje!

Woensdag 1 februari 19:00 uur: Een off road night ride op de mountainbike. We verzamelen bij het Porta Mosana College om 19:00 uur. Zorg weer voor goede verlichting!

Woensdag 8 maart 19:00 uur: 5 km testloop!

 

 

Onderstaande events staan verder op de agenda en het is leuk als er meerdere Tri Center atleten aansluiten. 

4 december: Winterlauf Aachen (16km)          

29 december: Cross duathlon Asten    

31 december: Oudejaarsloop in Heerlen, keuze uit 4,5 of 9 km. Als mooie afsluiting van het seizoen, met na afloop uiteraard Oliebollen. Schrijf je in via https://inschrijven.nl/form/2022123117916-nl 

15 januari: Duo-athlon Spa 

  

 

 

 Registreer

Meld je nu aan!

Triatlon is de mooiste sport die bestaat en is met maatwerk voor iedereen toegankelijk