Referenties

Foto met dank aan: Istvan Photography

Referenties

Wat onze sporters van ons vinden

Kahina Mebarki

ITU Athlete Algerian National Team 

2019 season has been inspiring for me… Having been an Elite swimmer in my youngest age… I switched to triathlon in 2016 to keep myself in a good shape throughout a new sport. I couldn’t think about reaching this level of performance still… Yet, the top-notch leadership & sportsmanship of TriCenter helped me make it beyond what I imagined myself capable of achieving.

Personal, adaptative and qualitative trainings are provided. Encouragement and constant motivation pushed me to heights I never thought still possible. 

Thank you for inspiring me to be excellent and continue hard for 2020 season! (foto credits: a.lallout)

Rob Riksen

In 2018 besloot ik, na een afwezigheid van ruim twee decennia in de triatlonsport en na deelname aan een aantal kortere wedstrijden, mijn droom uit te spreken om eenmalig de klassieke afstand te volbrengen. Ik ging de samenwerking met Berry Moonen van Tri Center aan vanwege het feit dat ik zo’n traject niet met alleen mijn marathon-ervaring kon volbrengen. Berry gaf me vanaf het begin het vertrouwen dat het bereiken van dit doel voor mij haalbaar was. Door zijn weliswaar pittige, maar uitgekiende trainingsprogramma volbracht ik in september 2019 de hele triatlon van Almere in een op voorhand niet verwachte eindtijd van 10 uur, 40 minuten en 58 seconden. Al met al doorliepen we samen een succesvol trainingstraject, waarbij het speciaal was dat Berry zelf ook als deelnemer (met een fraai Persoonlijk Record) aanwezig kon zijn in Almere. Ik kan zijn begeleiding dan ook aan een ieder die zich uitgedaagd voelt van harte aanbevelen.

Monique Radder

Ik ben begonnen met Start2Tri bij Berry. Door de goede begeleiding en de leuke groep de sprint- en de olympische triatlon kunnen voltooien.

Berry motiveert, werkt daar waar nodig flexibel en houdt rekening met mijn werk en eventuele blessures. 

Aanrader!

Jan Gootjes

In de zomer van 2018 besloot ik definitief te gaan trainen voor een hele triatlon, na een jaar te hebben geroken aan de sport. Tijdens een kennismaking met Berry was er meteen een positief gevoel voor begeleiding naar dit einddoel. Uiteindelijk heeft hij mij in 11 maanden klaargestoomd voor de Ironman Hamburg. Samen kijken naar mogelijkheden qua trainingsarbeid en voorbereidende wedstrijden (want hij begreep volledig dat ik hiernaast fulltime werkte), wekelijks (op tijd!) een schema krijgen en altijd snel feedback bij vragen of problemen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige periode met een (voor mijn doen) onverwacht topresultaat op de hele afstand. Berry stelde zelfs tijdens een kennismakingsgesprek ook mijn vrouw gerust en deed dit nogmaals tijdens de Ironman, een extra pluim waard.

Registreer

Meld je nu aan!

Triatlon is de mooiste sport die bestaat en is met maatwerk voor iedereen toegankelijk